2014. február 17., hétfő

12.Rész

                                                    Hi Guys!! Itt lenne a 12 rész!!
                                              Szerintem kicsit unalmas lett,de majd ti el döntitek!!
                                                        Jó olvasást!! :3 !!


/2014 01 06/

Csöndben üldögélek.Tőlem fél méterre Harry nyomkodja méreg drága telefonját.Miss nagy mell pedig lesi minden tettét.Louis sztorikat,és vicceket mesél. Niall valamit kotyvaszt a konyha részen. Zayn,és Liam is Louis-t hallgatja.Néha-néha fel nevetnek.Egy-egy mókásabb emléknél.Melynek ők is a szereplői voltak.
A földet kémlelem.Míg Darcy az ölemben unatkozik.Paul csatlakozik mellénk.
-Daniella,baj van?-néz rám ijedten.Sóhajtok egyet.
-Nincs semmi Paul.-hazudom ismét.Kis idő múlva újra megszólal.
-Történt valami olyan amiről nem tudok?-kérdezi.Közben fel vonja egyik szemöldökét.
-Nem,semmi.-válaszolok.Lányomat kezdi fürkészni.
-Paul,-rám emeli tekintetét-magának van gyereke?-kérdezem.Nem tudom honnan jött.Csak jött.Sóhajt.Majd így szól;
-Van.Egy fiam.De ő már 24 éves.-mondja s fel áll.Hangján érzeni lehetett a fájdalmat,csalódottságot,meg bánást.Biztos neki is nehéz élete volt.Gondolataim ismét Harry-re terelődnek.Mit akart velem csinálni ott?Meg erőszakolt volna?Vagy mi fene?! ~Próbálok egy értelmes indokot találni a ma történtekre.De erre nincs ok.Idő közben el érünk New York-ba. Lányom is és én is az ablakra meredünk.Melyen keresztül látjuk a nagy, emberektől nyüzsgő várost.Nagyobbnál,nagyobb épületek sorakoznak egymás mellett.Még fél órán keresztül bolyongunk New York-ban. Utána pedig megérkezünk egy arénához.Mire be jutunk majdnem egy óra.Minden féle ellenőrzéseken esünk át.Hogy nem-e valami bűnözök vagyunk.Mind egy.Nehezen,de be gördül a busz.Lányok százai állnak a hely előtt.Te jó ég!! Ezek mennyien vannak? A gépjármű le parkol,mi pedig ki szállunk. Harry-ék mennek előre.Utána Paul,és a fiúk. Liam velünk halad.
-Na?-bök oldalba Liam-Tetszik a hely?-kérdezi.
-Igen,jó nagy.-válaszolom.Tényleg hatalmas ez a hely.Remélem nem tévedek el.Az épületben folyosóról megyünk folyosóra.Végül egy szoba féleségben kötünk ki.A helyiség közepét kannapén ácsorog.Azzal szemben egy dohányzó asztal foglal helyet.Az előtt pedig ha jól látom,fekete plazma tv van.Van még itt jó pár dolog.Ha jobbra fordítom fejem,ruhák sorakoznak egymás mögött.Ruhaakasztók állnak egymás mellett.2 darab,azon pedig sok ruha darab.
-Daniella,-szólít Paul-gyere egy kicsit.-mondja.Teljesítem kérését.Felé közelítek.El botorkálok hozzá.S meg állok előtte.
-Ott vannak a fiúk stílusának meg felelő cuccok.Azt szeretném ha most ki válogatnál mondjuk-néz szét a bandában-Harry-nek valami össze állítást.-emeli rám tekintettét.Nyelek.Mi!! Itt mindeni előtt? Most?!! Jaj ne!!! Barna hajú barátom sebes léptekkel áll mellém,és veszi át tőlem Darcy-t. Harry rám emeli szemét.Mintha az is nehezére esne hogy rám nézzen.Ide sétál hozzám.Neki dől a kannapé hátuljának.És vár.Meg csap férfias illata.Melytől régen el ájultam.Most viszont kedvem lenne hányni tőle.Mély levegőt veszek.El sétálok a ruhákig.Finoman tologatni kezdem őket.Közben ex-re pillantgatok.Elő húzok egy fekete farmert,és hozzá illesztek egy fehér pólót.Ezekhez hozzá teszek egy barna bakancsot.Mikor úgy érzem kész van az össze állításom Harry felé nyújtom.Unottan sétál hozzám.Ki kapja kezemből a darabokat.Majd el ballag az egyik fülkéhez.Pár perc múlva abban a ruhában áll amiket neki adtam.Nem is annyira rossz! Félve főnökömre nézzek.Nem szól semmit.Csak bámulja göndörkénket.Miss nagy mell oda fut hozzá.
-Nagyon jól nézel ki! -ugrik nyakába.Habozva bár,de viszonyozza.Paul is közbe szól.
-Tetszik.El találtad Daniella.Így tovább!-biztatt-Srácok! Nyomás próbálni.-parancsol rájuk. Harry át öltözik saját gönceibe. Liam-től vissza kapom Kicsikémet,ad egy-egy puszit és már megy is.Csöppségemet a kannapéra helyezem.Rá pillantok a fali órára, 13:47-et mutat.Elő készítem a többiek ruháit is.És ki megyek a nézőtére. Le ülök az egyik legtávolabb székbe a színpadtól.S onnan követem szemmel őket.A zene amit játszanak nagyon megtetszik.Hisz még életemben nem hallottam ezeket a dalokat.Most-ha jól tudom-a happily-című számuk szól.Az új lemezükről.Ezek a srácok nem hétköznapiak.És most nem a tehetségükről van szó.Hanem arról hogy milyennek valójában.Ha jól látom éppen vízi csatáznak.Nevetek rajtuk.Mivel vicces az ahogy Louis majdnem le esik a színpadról.Ez mondjuk nem vicces csak az ahogy Liam tartja őt.Hogy még véletlenül se essen bántódása.Gondolataim közepette észre se vettem hogy Niall mellettem/mellettünk ül.Karját pedig át dobja vállam fölött.
-Mizu baby?-kérdezi,egy bájos mosoly kíséretében.Pupilláim kitágulnak.Ezt most nekem mondta?
Körül nézek a hátam mögött,hátha máshoz beszélt.Ujjai államat érintik.S lassan vissza fordítják fejem.Épp hogy a szemébe nézek,ajkai már az enyémen.Hallom ahogy a többiek tapsolnak,és "ú"-nak. Nem adom meg neki a be jutást.Ajkait el veszi enyémről.Fel áll,s el megy.Mi a fene volt ez?! Fél úton vissza fordul.Kiabálni kezd;
-Nem jössz felelsz,vagy merszezni? -kiáltja.Nem akarom meg emelni a hangom.Ezért inkább fejem rázom.Persze,csak lassan.Vállat von.Ismét felém közelít.Furcsán nézzek rá.Mit akar ez??El ér felém. Darcy-t ki veszi a kezemből.
-Menny Liam bácsi vár rád!-mondja neki.Ő pedig el indul a skacokhoz.Fel állok.El kezdeném le ordítani a fejét hogy mi a fenét képzel magáról.De fel kap.Hátára dob.És el kezd cipelni a színpad felé.Ütöm,verem ahol érem.Nem használ.
-Tegyél le!! Niall Horan!! Meg parancsolom hogy azonnal tegyél le! -mondom fenyegetően.Vállát újra meg vonja.És lerak.
-Köszönöm!-igazítom meg ruházatom.Minden szempár rám szegeződik.A fiúk körbe állnak engem.Már értem.Az volt a célja hogy ide hozzon.Kedvem lenne pofon vágni.De nem fogom.
-Ülj le!-szól rám Louis.Eleget teszek kérésének.Török ülésben foglalom el helyem,lányom az ölembe helyezem.Ők is le ülnek. Körben ülünk.Louis középre tesz egy üveget,s megpörgeti azt.Amely nálam áll meg.
Össze dörzsöli kezeit.Csak ezt ne.
-Szóval,Daniella.Felelsz vagy mersz?-kérdezi.Át gondolom a dolgot.Semmi értelme.Így is úgy is ciki helyzetbe fog hozni.
-Felelek!-mondom maga biztosan.Bólint.Gondolkozásba esik.Majd így szól.
-Melyikünkkel feküdnél le szívesen?-nyalja meg alsó ajkát.Azonnal válaszolok.
-Semelyikőtökkel!Figyelj Louis,helyesek vagytok! De ha jól tudom,van mindegyikőtöknek barátnője.És hidd el nem örülnének annak ha ilyenekről beszélnénk.Pláne úgy hogy itt a kislányom.-mondom.Hogy képzeli hogy ilyeneket kérdezhet?!Most komolyan.Kuncognak.Kivéve Liam-et. Igaza volt.Ő itt az egyetlen egy felnőtt.A játék tovább folytatódik.Szerencsémre tőlem már nem kérdeznek.De így is jókat nevetek.Az idő csak úgy repül.Már 18:28 van.A koncert pedig 19:00-kor veszi kezdetét.És ahogy látom már most nagyon sok rajongó van itt.A fiúk már a koncertes szerkójukban vannak
Az idő csak telt telt telt,és telt.Lassan a fiúk be álltak helyükre.Lányommal a színpad jobb oldalán ültünk és vártunk.Fel csendülnek az első dallamok.Az öt fiú pedig be rohan.Hatalmas taps vihar,és sikítás fogadja őket.Le megy az első szám,majd a második.És így tovább.Záró dalnak a You and I-T választják.Át érzem az egészet.Közben pedig csak Liam-et nézem.A szólójánál rám néz.A szemembe.S úgy énekel.Izmai meg feszülnek,mikor ki énekli a magas hangot.A dalnak vége lesz.Le oltódnak a lámpák.A fiúk pedig le jönnek. Koccintatnak egyet.Az első fel lépés örömére. Meg várom amíg át öltöznek,és el végzik a szokásos dolgaikat. A sarokban állok s csöndben figyelem Liam-et. Csak mi vagyunk itt.Ő én ,és Darcy. Elő jön fekete trikója feszül erős testén.Karjai fel gyűrték annak alját.Ezzel fel fedi kockás hasizmát.Még feljebb húzza,át a fején.Le esik sapkája.Nyelek egyet.Minden porcikáját akarom.Mindet! Nap barnított bőréért sóvárgok.Miket gondolok! Be kell fejeznem!!!!!  Le hajol rapper sapkájáért.S fel vezeti rajtam tekintettét.Össze akadnak.Meg nyalom alsó ajkam.Ki egyenesedik,felém közelít.Egészen hozzám jön.Testét falnak dönti.Bal kezét derekamra csúsztatja.
Szerencsénkre lányom a helység másik végében játszadozik.Közel húz magához.Lehelete égeti bőrömet.
-Tetszik amit látsz?-sutyorogja.Kezét fel vezeti oldalamon,mellemen.Hüvelyk ujjával végig simítja alsó ajkam.
Falhoz nyom.Ajka enyémre ragad.Szenvedélyesen csókol.Ajka bejutásért könyörög.Kicsit meg húzza ajkam.Melynek következtében fel nyögök.Vigyorog.Újra csókban forrunk össze.Ez utal én is viszonzom.
Kezem fel vezetem meztelen felső testén.Tarkóját cirógatom. Levegő hiányában el vállunk.Ágyékát nekem nyomja.Nyögök.Fejét nyakam hajlatába rejti.Apró csókokat,puszikat hagy rajta.Majd erősen szívni kezdi.Meg rántom haját.
-Hagyd abba kérlek!-motyogom.Közben ki szabadulok fogása alól.Lányomhoz siettek.Aki nekem háttal van.Fel kapom.Levegő vételem vissza állítom,s vissza sétálok Liam-hez. Fel kapja pólóját.Kinyitja az ajtót.Előre enged minket.Keze derekamra kerül.Így sétálunk ki a buszig.Ott le hámozza karját.Itt is előre megyünk. Liam után be zárul az ajtó.És el indulunk.A busz végébe megyünk,ahol le ülünk.
-Mi tartott ilyen sokáig haver?-szól Niall, Liam-nek.
-Semmi,-mondja-Csak még ittam ennyi.-zárja rövidre a témát. Lányom ásít egy nagyot.Amit nem is csodálok.Hisz ma még délutáni pihenőt sem tudott tartani.Elő halászom zsebemből,telefonom.
21:45 percet mutat.
-Fiúk.Hol találom a fürdőt? -kérdezem halkan.Zayn felém fordítja fejét.S választ ad.
-Menny egyenesen,és Hazza ágyával szemben lesz.-mondja.Bólintok.Várjuk csak...Melyik Harry ágya?
Nem érdekel,majd csak meg lesz.Tovább lépkedek.Közben az ágyakat is nézem.Meg látom göndör haját.Bingó!Oda siettek. Darcy-t pedig fel rakom.Mivel magas.Rám pillant majd vissza mobiljára.Le guggolok.Ugyanis itt az ágy alatt van a "gardrób" .Elő kapok Lányomnak,és magamnak is egy pizsamát.
Darcy-t lassan le veszem,és be vonulok a fürdő helységbe.Le vetkőztettem kicsikémet,s a zuhanyzóba állítom.Először furcsa neki,de hamar meg szokja.Miután késznek nyilvánítottam,én is gyorsan le fürödtem.Magamra aggatom göncöm,s ki botorkálunk.Vissza ülünk a fiúkhoz. Darcy ismét az ölemben ül.Niall elénk rakja a vacsorát.Mindenki eszik. Kicsikémet én etettem.Csönd ül rajtunk.Félve Liam-re pillantok.Ő is akkor néz rám,szemében megbánást látok.Csak az alkohol miatt volt.Az az oka.
-Daniella,-szólal meg Louis-ki szívta ki a nyakad?-kérdezi vigyorogva.A francba.Teljesen ki ment a fejemből.Le nyelem azt a falatott mely számban van.Most mi legyen.Mit mondjak?
-Öhm...Nekem nem lehet hódolom?-kérdésére, kérdéssel válaszolok.Túl lép a témán,s tovább takarítja tányérját.A vacsora végeztével mi el vonulunk. Csöppségemet,fel rakom az ágyba.Igen,majd nem 2 métere van a busz talpától.Fel mászok.Nem is olyan kicsi mint gondoltam.Sokkal nagyobb. Darcy-t a busz falához rakom,és én is mellé fekszem.Be takargatom magunkat.Érzem ahogy Harry is be fekszik.Lassan le hunyom szemeim.Mit akarunk egymástól?~egy kérdés civódik bennem.Majd el alszom.Ahogy mindenki más.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése