2014. április 24., csütörtök

28.Rész

                                 Hii Guys!! I'm D.És ez itt az 28.Rész!!!
                           Nagyon szépen köszönöm a 19.Feliratkozott!! Remélem
                     lesz még néhány, és köszönöm a  14003-dik oldalmegtekintést!!!
                Lányok, köszönöm a díjakat amiket adtok.Gondolom észre vettétek hogy
             egyiket sem raktam ki.Hálás vagyok értük de nem a díjakért csinálom.Nem ezért
           írok.Ez csak egy hobbi-számomra.És nagyon örülök annak hogy tetszik nektek.
       Na jól el untatlak titeket :DDD Jó olvasást!! Mint már említettem: feliratkozni,csatlakozni ér!
      Fb:https://www.facebook.com/groups/239674476215134/

                                                                                                          D xoxo






"Újra át élni azokat a pillanatokat vele,
Egyszerűen fantasztikus..."~Harry Styles 



Punk Harry
Mosolygok, kívül belül.Végre vissza kaptam a kicsikémet!Végre!Érzem már nem kell sok ahhoz, hogy el sírjam magam.Persze, azok a könnyek öröm könnyek lennének.Csöppségem szemébe nézzek,s vagy ezer puszit nyomok arcára.
-Úgy hiányoztál kicsim!-motyogom hajába.Mosolyogva eresztem kis testét a földre.Lányom apja karjaiba vágyik.Állapítom meg, amint Harry felé kezd futni.Pár méter után el ér a ki tetovált férfihez aki bal kezével veszi föl őt.Még mindig nem értem mitől véres a keze.Hozzájuk sétálok.Ex-m szelíden mosolyog rá lányára.
Olyan jó érzés így látni őket, együtt.Tekintettem lányomról, Harry-re irányul.Íriszei csillognak, ahogy a csöppséget figyeli.Örömöm nem tart túl sokáig.Arcom komolyra vált.
-Harry, nem kéne ki hívni a tűzoltókat? -kérdezem,közben vissza veszem lányunkat.Ő is komolyra áll át.
Hátra fordítja fejét.Vet egy pillantást az égő épületre.
-Nem, -fordul felém- csak ti érjetek vissza a lakásotokba.-mondja.Teljesen meg lep mostani énével.Beszédével, viselkedésével.Mintha ki cserélték volna.
-Hívok nektek egy taxit.-veszi elő iphone-át.Félre vonul.Szemem nem tudom le venni a lángokról. Darcy
szorosan fogja kezem.Tekintettem át vezettem Harry-re.Aki felénk sétál ismét.Zsebe mélyébe csúsztatja
telefonját.
-Nem sokára itt lesz.-néz a szemembe.Rakoncátlan barna tincsei össze vissza állnak feje tetején.Jobb kezét figyelem.A vér még mindig csordogál belőle. Mi történhetett vele?  


               Fél órával később...



Darcy-val együtt ki szállunk a taxiból.Meg várom amíg a Göndörke fizet s csak azután megyünk be a kapun.
Az ajtóhoz sétálunk,itt meg állunk.Elő bányászom táskám mélyéről a ház kulcsait.Kis időbe telik míg bele találok a zárba.Ugyanis nem vagyok éjjel látó.Nagy nehezen, de sikerül be jutni a saját házamba.Lányom be szalad a házba,mi pedig utána sétálunk be.Az elő szobában le veszem a táskám és a cipőm.Fel kapcsolom a lámpákat mindenhol.Majd Harry-vel együtt a kannapéra ülünk.Így a világosban tökéletesen látom Őt.Őt és a sebeit.Fel pattanok helyemről,s lányom szobája felé igyekszem.Be kukucskálok a szobába.Már az ágyában pihen.El mosolyodok, majd beljebb sétálok a helyiségben.Be takarom kicsiny testét és egy puszit nyomok arcocskájára.El sétálok az ajtóig, amelyen be jöttem.Le oltom a villanyt és el hagyom a szobát.Magam mögött természetesen be csukom a fa darabot.A konyha felé veszem az irányt.Elő keresem az első segély dobozkát.S azzal a kezemben térek vissza Harry-hez.Még mindig a helyén van, ott ahol hagytam.Maga elé mered.Lábai kicsit szét vannak tárva.Vagyis, öhm... Fiúsan ül.Mint bármelyik férfi.Csak, neki éppenséggel sokkal jobban áll.Kezei a tértén helyezkedik el.Mély levegőt veszek, és hozzá lépkedek.Egészen elé megyek.Tekintettét fel vezeti rajtam, a testemen.Le térdelek a két lába közé. Semmi piszkosra nem kell gondolni...  Le teszem magam mellé a kis dobozt.Bele nézzek zöld íriszeibe,utána pedig vissza a dobozra.
Ki nyitom az előbb említett tárgyat, s elő veszem a gézt.Érzem magamon égető pillantásait.Mégsem törődve
most ezzel teszem azt amit tennem kell.Le rakom a padlóra a  fehér kötszert.És a fürdőbe megyek.Le veszek a törölköző tartóról egy törölközőt,s meg vizezem azt.Ezek után vissza kullogok a smaragd szemű hősömhöz.
Ugyan úgy vissza ülők elé, mint pár perccel előbb.Ujjperceim fel vezetem véres karján, s lassan fel húzom fekete pólója ujját.Szemével követi cselekedeteimet.A nedves törölközőt gyengéden helyezem bicepszére.
Oda ahol az a vágás, vagy nem tudom mi van.Fel szisszen,érintésemre.Le törlöm egész karját, hogy ne legyen vörös.A fehér anyag immáron vörösben pompázik.Mivel fel szívta a vért.Magam mellé ejtem a törcsit.
Fel veszem a kötszert,s le tekerek belőle egy kicsit. Harry karján lévő sebére teszem a fehér anyagot.Óvatosan tekerem kőrbe a kezét néhányszor.Fájdalom mentes arccal tűr mindent.Ennyire erős volna? Vagy, csak jól színészkedik.Lassan végzek a "doktor néni" viselkedéssel.El pakolom a cuccokat, amikre az előbb szükségem volt.Újra vissza megyek a nappaliba. Harry a be kötött kezét nézegeti.
-Kérsz valamit?-motyogom halkan.Szerintem aligha értett belőle valamit.Fejét meg rázza. Ó, tehát értette.Fel áll a helyéről, s felém közelít.Szívverésem fel gyorsul, olyan közel merészkedik.Szemezek vele.
-Menj aludj, -mondja, rekedtes mély hangján- későre jár.-ki akar kerülni.De útját állom.Felhúzza egyik szemöldökét.Össze szedem minden erőm, hogy meg állítsam.
-Aludj itt. -nézzek a szemébe,arcáról azonnal tükröződik a meg lepettség.Hangosan fújja kint a bent tartott
levegőjét.Lábujjhegyre állok, hogy felérjek ajkaihoz.S egy apró puszit nyomok rájuk.Le nyelem a félelmeim.
Bal tenyerem arcára rakom,a másikat pedig tarkójára csúsztatom.Újra össze érnek ajkaink.De ezúttal nem egy puszit akarok adni Neki.Csókolózást kezdeményezek vele.Amelyet Ő is folytat.Ajkaink érzéki táncot
járnak.Hatalmas tenyerét érzem derekamon.Nyelvét pedig a számban.El vállunk.Mellkasom fel le mozog.Pont úgy ahogy az Övé is.
-Kérlek. -simítok végig arcán.Meg nyalja alsó ajkát,s magához ölel.Viszonozom gesztusát.Hajamon többször is végig vezeti hatalmas ujjait.Állát fejem tetején támasztja.Pár percig így ácsorgunk.Utána viszont a háló szobámba sétálunk.Fel oltom a lámpát, -hogy lássak valamit- és elő szedek valami pizsama félét.Harry
ismét az ágy szélén telepedik le.A fürdőbe ballagok, gyorsan át öltözöm.Öltözékem egy fekete bő szabású pólóból és egy bugyiból áll.A piszkos ruhát a szennyes tartóba helyezem.A villanyt le kapcsolom, itt és mindenhol a házban.Vissza tébolygók a hálómban.Ex barátom ugyan ott üldögél ahol eddig is.Felé sétálok.
Pontosabban hozzá, bele ülök ölébe.Vagyis...A csípőjére, s megcsókolom.Vissza csókol.Szenvedélyesből átmegyünk vadba.Végül észre se veszem, de máris alatta fekszem.Ismét el vállunk.Zöld íriszei ragyognak.
Ujjperceit arccsontomon vezeti végig.Többet akarok.De nem lehet.Az ok pedig egyszerű: Liam. A férfi aki
most nincs itt velem, hanem több ezer kilométere van tőlem.És szeret.Én viszont az ex barátommal fetrengek egy ágyban. Harry le száll rólam,és ki mászik az ágyból.Le vetkőzik előttem, majd le oltja a lámpát.Vissza fekszik mellém.Be takarózunk.Oldalamra fordulok, nem akarok a szemeibe nézni.Egyszerűen képtelen vagyok rá.Karja derekam köré fonódik. Pont mint régen...  Mentolos leheletét érzem nyakamon.
Érzések ezrei kavarognak bennem. Lehet hogy még mindig érzek iránta valamit? Vagy csak azért van mert vissza hozta a lányunkat?     Félre teszem ezeket a frusztráló gondolatokat, s el alszom.El alszom
Harry Styles karjaiban.









4 megjegyzés:

  1. Blog vélemény:
    Nagyon jó maga a történet és az is ahogy fogalmazol nagyon össze szedett és Télleg feltudod kelteni a "rajongoid" figyelmét,ez ritka dolog mármint nem olyan mint mondjuk afrikában a fehér ember de nem minden blog írő tudja normálisan megfogalmazni amit írni szeretne ... Van hogy leírják és a történet jő de a megfpgalmazás pocsék, Én imádom ahogyan fogalmazól nagyon tetszik hogy látlagosan figyelsz a szófordulatokra ez is egy jó dolog szerintem amogyan BLOGGER VILÁG SUPERERŐ :D A te történeted kiválló és a fogalmazásod is nagyon remekel

    Kinézet: Ahoz képest hogy a történeted milyen igényes a kinézet egy kicsit igénytelen a fejlécet látván 1. nem szerettem volna olvasni ezt a blogok de a nőimegérzés itt tartott xd és nagyon megtetszet lehet hogy ez egyszrűen csak izlések és pofonok csoportba tartozzik de "kötelességnek" tartottam leírni :) remlem nem bántottalak meg mert nem ez volt a célom csak leírtam a véleményem mert hogy úgye a krititákből tudsz nagyon tanulni puszzi egy rajongó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves...Öhm...Zayn? :D Köszönöm hogy ezt le írtad nekem.Ezt a kinézet dolgot már sokan mondták..Ő.. Nem tudom hogy vannak-e rajongóim, de ha vannak akkor annak nagyon nagyon örülök!!!♥És ezer puszit küldök nekik.Vissza térve az előző témához, próbálok rajta változtatni!!:)
      D xoxo

      Törlés