2014. augusztus 16., szombat

56.Rész

                                       Sziasztok!! Időtlen idők óta nem hoztam részt..
                                    És ezért bocsánatot kell, kérnem Tőletek!! Mert nagyon
                                 sajnálom... Lényeg a lényeg, hoztam egy 56.részt!!!
                                Amit próbáltam minél, jobbra írni, és remélem el nyeri majd a
                               tetszéseteket!! Komik jöhetnek, és várom a további Feliratkozókat!!
                               Jó olvasást!! :)

                                                                                                                   D xoxo
             





                              10 évvel később...




-Darcy, készen vagy már? -kiáltok fel türelmetlenül az emeletre.Szemeim a falon lévő órára tévednek.Ha nem siet, le kési a saját ballagását...  Igen,a 14 éves Darcy Styles ma ballag.
-Jövők már anya. -gondolataimból lányom csilingelő hangja zökkent ki.Íriszeimet végig vezetem Rajta.
Egy fekete szoknyát visel, fehér blúz szerűséggel.Mind ehhez társul a fekete harisnya, és a magassarkú, ami nem maradhat el.Hosszú barna haja vállára omlik, aminek az alja göndör. Pont mint Harry-nek...
-Gyönyörű vagy, kicsim. -teszi derekamra kezét Harold. Ereszt felém egy mosolyt, majd elő veszi zakója zsebéből a fényképező gépet.Készít néhány fotót, amikhez Darcy grimaszol néhányat.De ezt a napot meg kell örökíteni, nem igaz?
-Apa! -szól rá Darcy- Elég lesz! -el mosolyodom, Harry el teszi a gépet, és már indulunk is.Ki sétálunk az ajtón, egészen a kocsiig.Lányunk hátra ül, Én az anyós ülésen foglalom el helyem.Harry pedig a volán mögé ül be.Miután be zárja házunk ajtaját.Be indítja a jó öreg Range Rover-t , az fel bőg s el indulunk.Be csatlomom övemet, szemeim az ölemben lévő kézfejemre vándorolnak.Pontosabban az ujjamon díszelgő gyűrűre.Amit az esküvőn húztak az ujjamra, anno tíz évvel ez előtt.Az esküvőnk csodálatos volt. Barna íriszeim ruhámra irányítom;magassarkú egy sötét színű farmerral.S egy ehhez illő fekete topot viselek, melyből dekoltázsom egy kis része ki látszik.Ó, és egy női zakó. -természetesen.Hosszú barna hajamból, rövid lett.Nem annyira rövid, de egy elég szép hossztól szabadultam meg.A mellemig ér a hajam, körülbelül.Hiányzik a hossza, nagyon is.De, az idő múlásával nehezebbé vált az ápolása.És se türelmem se energiám nem volt már hozzá.Ezért sajnos ez lett a hajam sorsa.A Rover lassulni kezd, végül pedig meg áll.Le parkolunk, nem messze az iskola be járatától.Ki csatolom övemet, majd ki szállok a járműből.Lányom, és Harry is így tesz.Férjem mellém sétál, össze fűzi ujjainkat és a bejárathoz sétálunk.Darcy előttünk ballag, be a hatalmas épületbe amit iskolának neveznek a diákok.Sokkal többen vannak mint ahogyan gondoltam.Mindenhol büszke és csalódott szülök,rokonok ácsorognak, s várják hogy el kezdődjön a már jól ki érdemelt ballagás.Lányunkat be kísérjük az osztályáig, köszönünk az osztály főnöknek majd távozunk.Nem az ünnepségről, hanem az épületből.Vissza sétálunk az udvarra és egy szimpatikus helyen, megállunk.
-Anne-ék vajon hol lehetnek? -kérdezem, és rá emelem tekintettem.Szemeivel fel méri a tereped majd le pillant rám.Íriszeim meg akadnak tetoválásain, melyek a nyakát díszítik.
-Fogalmam sincs, majd meg lesznek. -veszi fél vállról a dolgot.
-Miért nem veszed ki azt a fémet az arcodból? -utalok ezzel a piercing-re ami a szájában van, meg a szemöldökénél.
-Erre gondolsz? -ujjaival szájára mutat, bólintok- Soha nem veszem ki. -miért kell ilyen gyerekesnek lennie?
Ezt sose értettem.Fejem ingatva nézzek szét az emberek között.Mire ez a sürgés-forgás? Ha mindent meg szervezel, és el intézel nem lehet gond.Sosem értetem meg az ilyen szét szórt szülőket.
-Hey Styles! -kiált felénk egyet ír akcentussal Niall. Mosolyra húzóm ajkaim, szőke haja ugyan úgy fel van zselézve, mint mindig.El ér hozzánk, le kezelnek Harry-vel majd meg ölel.
-Harry, nem temetés lesz. -jegyzi meg az ír manó, valójában igaza van.Mivel Hazza fekete öltönyt visel, fekete inggel, cipővel, és kalappal.Most így el nézve, tényleg olyan mintha temetésre menne.
-Vicces. -morogja göndörkénk.
-Semmi humorérzéked nincs, mi az el veszett az évek során? Vagy mi? -Niall tovább viccelődik, amiből gyanítanom kell azt hogy ivott.Nem is keveset, de ilyenek a férfiak nem?
-Talán te vesztél el, az italok közt ma reggel. -mondja Harry, amin kicsit kuncognom kell.Bár Niall-ön általában nem látszik meg az hogy ivott e vagy sem, a beszédéből rá lehet jönni a dologra.
-Többiek? -kérdezem, ezzel kicsit terelve a témát.Nap szemüvege mögül rám néz, válaszát várom.
-Ja, Liam mindjárt itt lesz.Louis és Zayn el mentek szívni egyet, és Én itt vagyok. -feleli, bólintok egyet.Mikor kezdik már el? Nem mintha a részeg Niall-el való beszélgetés unalmas lenne, de szeretnék már haza menni.
Bár, az jobban érdekel hogy Louis és Zayn mit szív, hisz mindenki tudja hogy ők nem éppen a "jó fiúk", ha értitek.Pár perc múlva Liam is csatlakozik hozzánk, és el kezdődik az ünnepség. Anne-t és Gemma-t nem találtuk meg továbbra sem, de remélem hamarosan össze futunk velük.Louis és Zayn-t továbbra se látjuk, ha jól gondolom akkor épp a fellegekben járnak.Vagy, ki hagyják az ünnepség e részét, és majd nálunk le isszák magukat.Azt hiszem, hosszú napnak nézzünk elébe.Kicsit furának találom azt, hogy el telt tíz év és a mellettem lévő férfiaknak nincs feleségük.Az ünnepség alig 1 órás, és annyiból áll hogy a ballagó diákok közül páran beszédet mondanak.Majd, az igazgató úr köszönetet mond mindenkinek és le zárják ezt a tanévet.Ekkor mindenki éljenezni kezd, és tapsolni. Harry-vel és a két agglegénnyel el indulunk meg keresni a lányomat.Idő közben Zayn és Louis is elő került, de Anne-éket sehol nem látom.Át verekedjük magunkat a tömegen, és nehézségek árán de el jutunk Darcy-hoz.Akit Anne-vel Gemma-val és Rob-al találunk.
Alig látom arcát, a sok virágtól ami a kezében van.Így meg se tudom ölelni őt.
-Daniella! -szólít meg Anne lágy hangon.Felé fordulok, és meg ölelem.Viszonozza ölelésem, majd Gemma-val és Rob-al is el játszom ezt a gesztust.Harry is meg öleli őket, Rob-al le kezel majd lányához lép.
-Gyere ide. -öleli meg, én is csatlakozom a Styles féle öleléshez.Több percen keresztül szorítom magamhoz lányomat, aki most ballagott el.
-Anya, le szakad a kezem. -szólal meg Darcy, amin mindenki kuncog egy sort.
-Segítek. -megy közelebb hozzá Louis.El veszi tőle a csokrokat, majd felénk fordul. -Jól nézzek ki nem? -mosolyog ránk.Szája körül az úgy nevezett "mosoly ráncok" meg jelennek, ahogy mindenkinél kivéve Darcy-t.A társaság el indul, autóik felé -mivel a miénkbe még két személy ülhet.Azok az illetők pedig ha jól sejtem Niall és Gemma lesznek.Szemeim Eleanor-t keresik, Louis menyasszonyát.Lassan ki érünk a parkolóba, Harry ki nyitja a csomag tartót ahova Louis -szó szerint- be dobja a virágokat.Gyilkos pillantást lövök a férfi felé, aki védekezés képen fel teszi kezeit.
-Akkor nálunk találkozunk. -mondom a többieknek majd be szállok. Niall, Darcy és Gemma hátra ülnek még mi előre.Be csatolom az övem, és várom hogy el induljunk.Igaz, időbe telik mivel szinte mindenki egyszerre indul el, és ezért várnunk kell.Kisebb időzés után,  végre el indulunk.

                                                       *         *         *

                        Zayn Malik

-És.... Mit gondoltok Harry lányáról? -néz végig rajtunk Louis.Ajkamhoz emelem a poharam majd bele kortyolok.Az egész társaságon csönd ül, senki se szólal meg.Le nyelem a poharam tartalmát, az le folyik a torkomon végig a nyelőcsövemen egészen le a gyomromba.Égeti a torkom, de nem foglalkozom vele.
-Nem rossz. -válaszolok én, ha már ők olyan beszariak.Rájuk nézzek, le döbbent arcok néznek vissza rám.
Rosszat mondtam, vagy mi?
-Nem kislány, az már biztos. -mondja Liam, amivel mindenki egyet ért.A "mindenkiben" én is benne volnék, hisz tényleg szép lány lett belőle.
-Kussoljatok jön Harry. -ezen fel kell nevetnem.Tetovált barátomra szegezem tekintettem, fejem ingatom öltözékén.Csak fekete darabokat visel, miért? Gyászol? Komótos léptekkel közelíti meg asztalunkat ahol a az egykori One Direction ül.Sajnos már nem csinálunk koncerteket, mindegyikünk abba hagyta.Amikor a mi kis Hazza-k be került a sittre.Azóta mindenki mást csinál, de az emlékünk örökké élni fog bennünk, és a Directionerek-ben.Ezt pedig jó érzés tudni, nem tudom hogy hallgatják e még a zenénket.De ha igen akkor sose felejtettek el minket s hiszem hogy nem is fognak.
-Gyászolsz haver? -teszem fel kérdésem Harry-nek. Rám pillant majd miután mindegyikünkkel le kezel, meg áll nálam.Hülyén néz rám, nem érti a célzást?
-Ja, nem. -mondja, szájából ki veszi cigarettáját, ki fújja a füstöt.
-Milyen a családos élet? -szál be a beszélgetésbe Louis, látszik rajtuk hogy milyen szórakozottak.Nem csak ők, hanem mindenki.Füleimet meg csapja a rock zene "halk" hangja.
-Jó. -válaszol tömören.
-Mi ez a zene? -szólal meg Niall, aki már elég részeg.Bánatos?
-Rock, miért? -huppan le az egyik székbe, komolyan ilyen szar zenét fogunk hallgatni, amikor énekesen vagyunk?
-Mert iszonyat szar. -mondom neki.Mire el neveti magát, nem változott semmit.Ugyan az a kölyök maradt aki volt, rossz stílussal.Persze, ez nem az én dolgom hiszen mindenkinek meg van a maga öltözéke de Harry, egy igazi különc.Csend telepedik a társaságra.Így végig nézve a társaságon, nem változtunk sokat.Ugyan olyan ruhákat hordunk, a hajunkat is ugyan úgy hordjuk és mindenki meg maradt olyannak amilyen volt.Louis továbbra is egy humorzsák, Liam a meg fontolt "apukánk".Niall a cuki közöttünk, Harry; az apuka.Bár, biztos vagyok abban hogy még mindig egy perverz férfi.És végül Én; a rossz fiú.Nem értettem anno, az emberek miért hitték azt hogy az vagyok.Csupán azért, mert nem hordok rózsaszín felsőt az nem azt jelenti hogy rossz ember vagyok.
-Apa. -gondolataimból Darcy hangja húz ki- Anya azt kéri hogy kapcsold le ezt a zenét. -mondja a széken ülő faterjának, aki sóhajtva kell föl a műanyag székből.
-Jól van, ki kapcsolom. -feleli majd egy puszit nyom lánya homlokára, s távozik köreinkből.Mi pedig itt maradunk Darcy-val. Barna szemeimet Harry-n tartom, hihetetlen csávó az biztos.
-Hogy sikerült a bizid? -kérdezi Liam, a lány rá pillant.
-Jól, nem lett annyira borzalmas mint amire számítottam. -vallja be, amin mindannyian fel nevettünk.Tekintettem egy percre se veszem le róla, mind addig amíg Eleanor nem tűnik fel.Halkan jön felénk, majd amikor elég közel áll Darcy-hoz.Át öleli a derekát hátúról, a lány meg ugrik és egy sikoly zökik ki ajkain.
-Meg lepetés! -nevet Eleanor, Darcy szembe fordul vele.És adnak egymásnak egy rendes ölelést.
-Eleanor! Gyönyörű vagy! -el húzódnak egymástól.Sosem tudtam hogy a nők miért bókolnak egymásnak, de van egy olyan érzésem hogy nem is fogom tudni.
-Köszi, de te még inkább.Hogy sikerült a bizonyítvány? -még egy ideig hallgatom őket, de utána le lépek.Egy mosdó után keresgélve, annyi ember van itt de a srácokon kívül nem hiszem hogy bárkit is ismerek.Minek ennyi ember? Honnan van egy 14 éves lánynak ennyi ismerőse? Be lépek a ház ajtaján, itt is csak emberek vannak.Vajon hol van a mosdó? El indulok a lépcső felé, hátha az emeleten van az a hülye mosdó...

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett, csak nem értem, mi lesz most, hogy átugrottál 10 évet?! :D Nagyon gyanús, hogy a srácok így beszélnek Darcy-ról ;)) Csak nem össze akarod valamelyikőjükkel hozni?? :))<3 De bízom benned és a tehetségedben.. Siess a kövivel :)<3

    VálaszTörlés
  2. Jó lett :) várom a kövit:33 de azt nehéz lenne elképzelni hogy Darcy össze jöjön valamek csapat taggal de nem kizárt csak furi lenne mivel tíz év van köztük...:D
    Még azt tudnám elképzelni h védelmezik mint a bátyuskák
    de addig vároom a köviit :333

    VálaszTörlés