2014. augusztus 24., vasárnap

57.Rész

                                         Sziasztok!! Huh, sok-sok idő után, meg hoztam a
                                     az 57-es Részt!! Nagyon örülök a 47.Feliratkozónak,
                                  és a 48,000 ezer oldalmegjelenítésnek!! :) Jó olvasást!
                               Feliratkozni, komizni, csatlakozni ér!!!

                                                                                                               D xoxo

Fb csoport: https://www.facebook.com/groups/239674476215134/









                               Mrs Styles 


-Harry... -ajkaink hol egymásra találnak hol el vállnak.Komolyan úgy viselkedünk mint a kamaszok, akik a szüleik házában bujkálnak a másik szülei elől.Meg adva magam, csókolom meg.Hihetetlen, a fürdő szobába menekültünk a vendégeink elől, a lányunk ballagásán.Lábaim közt áll, én pedig a mosdón ülök.Ajkaival nyakamra vándorol át, állam vállára teszem.Karjaimmal derekát ölelem, szemhéjam le záródik, s ezzel együtt ki zárom a külvilágot.Elfelejtek mindent.Szemeim ki pattannak helyükről, az ajtó nyikorgására. Harry el húzódik tőlem, mind ketten az ajtóbán álló Zayn-t figyeljük.
-Bocs, én a mosdót kerestem. -mondja, le szállok a mosdóról és vörös arccal ki sétálok a fürdőből.Nyomomban vele.
-Kopogás. -morogja mögöttem férjem.Magunk mögött be csapja a fürdő ajtaját, meg fordulok.
-Ez kínos volt. -kuncogom mellkasába.Karjai derekam köré fonódnak, ahogyan enyéim is övé köré.
-Végre valami rendes cuccban vagy. -mondja, nem értem kinek ezért el húzódom tőle.A lépcső tetején meg pillantom Darcy-t egy fekete felsőben és egy rövid nadrágban, ami eléggé rövid.
-Te is át öltözhetnél. -motyogom.Olyan mintha temetésen lenne, ebben a sok fekete ruhában.Értem én hogy még mindig punk, és a stílusát is ehhez tartja.De, akkor is egy ilyen eseményen nem kell így öltözni.El enged majd el is tűnik a háló szobánkban.
-Jól érzed magad? -kérdezem közelebb lépve lányomhoz.Bólint.
-Csak kár hogy a fél társaságot nem ismerem. -mondja, ujjaival babrál.
-Darcy, nem illik így viselkedni. -szidom le, nem tetszik ez a hangnem.Szemeit forgatja, az utóbbi időben teljesen máshogy viselkedik.Kezd olyanná válni mint Harry...
-Vissza tértem. -mondja Harry. Végig mérem, egy kendő a göndör fürtjei közt, ami fekete és fehér csíkok és minták tarkítják.Egy fekete felső fekete farmerrel, és az elegáns cipővel -amit az öltönyhöz is viselt.Reménytelen esett...
-Álljatok közelebb, csinálok egy fotót. -mondom, miközben zsebemből húzóm elő Iphone-at.Fel oldom a
Hazza :3
Darcy and Harry
telefon zárat, majd a kamerára állítom.
-Mosolyt! -utasítom őket.Egy fotó, két fotó. -Kész is. -ezzel felém sétálnak, meg mutatom nekik a képet, amit azonnal be állítok háttérnek.Jól sikerült kép.
-El mehetnél fényképésznek anya! -mondja Darcy, tudom hogy viccel.Mire felé fordulnék már el is tűnt.Ilyenek a mai fiatalok, egy percet nem képesek a szüleikkel tölteni.Telefonomat le zárom, s vissza helyezem a zsebembe.
-Le kéne menni. -mondom, kézen ragad.Majd pillanatokon belül az udvaron találjuk magunkat.
A teraszon állva fürkészem a tömeget, tényleg sokan vagyunk.Íriszeimet lányomon állítom, meg akit az egykori One Direction tagokkal láttok.Semmit se változtak, ugyan olyanok mint anno.Csak, van pár ősz hajszáluk, és néhány ráncuk.Úgy mint nekem és Harry-nek is, de ettől még nem vagyunk öregek.
-Valamit jól csinálunk. -mondja, miközben szembe fordít magával.Ajkait az enyémen érzem, azonnal viszonozom csókját.Hatalmas kezei derekamra fonódnak, mind e mellé.Meg kapjuk a  beszólásokat, és a "ú"-ást is, természetesen az 1D-től. Nevetve húzódok el tőle, majd a poharát -ami az Ő kezében van- a "nép" felé emelem.
-A "fiatal" párra. -áll fel Louis a székéből, nevetve koccintanak a jelen lévők.Persze, lányunk már nem így gondolja,karba font kezekkel bámulja a földet.Magában mérgelődve -gondolom.
-A lányunkra! -helyesbíttek, az említett fel kapja fejét.Ismét koccint egyet mindenki, a srácok pedig Darcy-hoz fordulva nevetnek.Mint mindenki  más, mi is velük együtt nevetünk.

                                            *                     *                   *


A nap végére mindenki részegen mászkál a zöld füvön, és ez alól Harry sem kivétel.Minden emberhez oda megy ölelgeti, és puszilgatja.Ez még a jobbik eset, amikor ezt csinálja.
-Cica. -dobja át vállamon karját Harry. -Mi lenne ha fel mennénk? -sutyorogja fülembe, kuncogok egy sort.Felé fordulok, zöld szemei csillognak a vágytól.
-Menj fel, és aludj. -mondom, amire fejét rázza.Karjai közé zár, hátam mögött áll.Alig bírok moccanni,na most jön az idegesítő Harry.
-Engedj el. -mondom neki lágyan, göndör fürtjei csikizik arcomat.Álla vállamon pihen, mint a nap nagy részében most is a teraszon vagyunk.Szemeim a bejárati ajtón ki jövő Zayn-en és Darcy-n, ma egész nap együtt lógtak.Fekete hajú "barátunk" felém siet.
-Gyere haver. -szedi le rólam férjemet. -Igyunk valamit bent. -mondja neki, Harry-t tartja ne hogy össze essen.Azt hiszem holnap valakinek fájni fog a feje.Zayn terve be jött, és Harry-t sikeresen  az ágyba juttatjuk.Be takarom testét, majd le oltva a lámpát hagyom el a hálószobát.Amíg a többi vendég itt van, nem foglalkozhatok vele.Ki érve a szobából, be csukom magam mögött az ajtót.
-Köszönöm. -köszönöm meg Zayn-nek a segítségét.Ma már másodjára, igen Niall is ugyan így járt mint Harry. Csak az ír manó már hamarabb el aludt, az egyik vendég szobánkban.
-Louis-ék már el mentek? -kérdezem tőle, miközben le sétálunk a lépcsőn.
-Igen, tudod Eleanour terhes és Louis nem kockáztat. -válaszolja, egyből be ugrik a kép.Eleanour-ról és a kicsi pocakjáról.Meg mosolyogtat ez a kis emlék képecske.
-Holnap takaríthatsz. -mondja, miközben szét néz a nappaliban.Igen, a ballagásunkból buli lett.De, nem bánom annyira.A konyhába megyek, a vendégeink egy része még itt van a házban, és az udvaron.Még fent leszek egy darabig.Hátam mögé pillantok, hova tűnt ez a szingli srác? Sajnálom a One Direction férfiakat.Annyi nő akarja őket, de ők nem találnak maguknak egy normálisat se.Niall Liam és Zayn is agglegény ként éli minden napjait.Ezt furcsálltam egy ideig, de aztán rá jöttem.Ez a három férfi szereti az egy éjszakás kalandokat, nagyon is.Habár Liam-ről ezt nem tudtam/tudnám el képzelni, mégis van benne valami.
Hol jár az eszed Daniella? Az ex-en gondolkodsz?  Meg rázom fejem hogy vissza rázódjak a jelenbe.
Egy sóhaj szökik ki ajkaimon, nem akarok takarítani. Harry-vel akarok lenni, fent a szobánkban.Vállat rántva megyek fel a lépcsőn, az emeletre.Még mielőtt be mennék Harry-hez fülemet meg csapja egy kis kuncogás ami, lányom szobája felől jön.Közelebb merészkedek az ajtóhoz, résnyire nyitva van így be látok.Zayn és Darcy vannak a szobában, szemöldök ráncolva figyelem őket.
-Van pasid? -vigyorog rá a fekete hajú férfi, lányom fejét rázza.Oké, ez nem tetszik.Be nyitok hozzájuk, mind ketten engem figyelnek.
-Darcy, ha el mentek a vendégek kérlek zárd be az ajtót. -mondom, Zayn az író asztalnak dőlve néz rám.Kezeit zsebeiben mélyeszti el.
-Jó? -kérdezem meg még egyszer.
-Ne aggódj Daniella, itt maradok és be zárok helyette. -ajánlja fel, bólintok majd magukra hagyva őket.Át ballagok a mi szobánkba.Be lopakodok a szobába, majd be fekszem Hazza mellé.Nem vetkőztem le, túlságosan fáradt és gyenge vagyok ahhoz.Nem tudok gondolkodni semmin se, mert Harry szinte azonnal fölöttem terem.
-Daniella. -suttogja, ajkaimra, majd nyakamra.Még egy felejthetetlen éjszakának nézünk elébe... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése