2014. szeptember 19., péntek

61.Rész

                                        Hii Guys!! Rengeteg idő után végre!! Itt a 61.Rész!
                                     Nem az a nagyon hosszú rész, sajnos, de azért remélem el
                                   nyeri a tetszéseteket!! Köszönöm szépen az 54,000 ezer
                               oldalmegjelenítést! Jó olvasást!!!! :)

                                                                                                          D xoxo
                       







harry styles punk
Mr Styles
Mögöttem Daniella áll, s tudom le kéne nyugodnom.De, ebben a pillanatban ki tudna? Senki! Egy férfi se tudna nyugodt maradni ilyen helyzetben.
-Harry, kérlek. -hallom meg magam mögül, feleségem hangját.Meg fordulok.
-Mit kér-lekezel?! Daniella, ne legyél már ennyire naiv!Zayn ki kezd vele, nyisd már ki a szemed! -kiabálom, kicsit hátrébb lép.Meg forgatja szemeit, mélyen szívja be a levegőt.
-Nem vagyok naiv, csak nem bírod el fogadni a tényt;hogy kezd felnőni! -emeli meg hangját.
-Kezd fel nőni? -nevetek- Olyan, buta vagy Daniella.Fogd fel ha így folytatják, Darcy-ból kurva lesz. -vágom ismét a fejéhez, keze ismételten csattan arcomon.Fejem automatikusan fordul el az ellenkező irányba.El veszi kézfejét, rá nézzek.
-Ne mondj ilyet.-evvel magamra hagy.A hálószobánk ajtaja be csapódik, s hallom ahogyan kattan egyet a zár.Szuper, egyre jobb és jobb a napom... Az ujjaim közt lévő készülék ismét rezeg egyet.Szemeim a tenyeremben lévő rózsaszín Iphone-t fürkészik.Még egy sms, mélyen szívom be a levegőmet.Meg nyitom a szöveges üzenetet;

"Mit csinálsz kislány? Ugye nem rosszalkodsz? :3 :D Zxx"

Szemeim össze szűkülnek, s egy sóhaj hagyja el ajkaim.Miért ilyen nehéz a gyerek nevelés?Már kezdem bánni hogy nem fiam született.Akkor nem kéne az miatt aggódnom, hogy mikor ki akarja meg rontani.Lábaim meg indulnak a lépcső felé, közben lányom telefonját a zsebembe csúsztatom.Le siettek a földszintre, magamra veszem a bakancsomat.Ujjaim közé pedig a kocsi kulcsot,ki tárom házam ajtaját majd be vágom magam mögött.Lábaim a garázsba vezetnek,szemeim az udvaron legeltettem.A kapu mentén virágok, és tuják sorakoznak egymás mellett, két oldalt.Mindenhol zöld fű borítja a talajt, kivéve a kocsi felhajtott.Be sétálok a tágas garázsba ahol autóim sorakoznak.A Range Rover-be ülök, be indítom a motort.El indulok.Ki megyek az udvarból, és ki kanyarodok jobbra a fő út felé.Ujjaim szorosan fogják a kormányt, szinte el fehér ülnek.A dühömet csak még jobban növeli az hogy Daniella nem tesz Zayn és Darcy "barátsága" ellen.Igen, a barátságuk számomra túl merész és sok.Ilyet nem kellene írogatnia a lányomnak, remélem jó indoka van arra hogy ezt csinálja.Legalábbis ajánlom neki...


                        Zayn Malik 



-Szállj már le a telefonodról! -szól rám Liam, fel pillantok fekete Iphone-m mögül.Le zárom az előbb említett mobilt és a zsebembe mélyesztem.Hátam a kényelmes bőr kanapémnak döntöm.
-Darcy-t zaklatod, ugye? -vigyorog rám Niall.El mosolyodom, nem tudom miért, talán a szőke srác arcán vagy...Az imént említett  lány nevén.
-Zayn, mit akarsz tőle? -szegezi nekem kérdését Liam.Ajkaim el vállnak, s éppen meg szólalnék de a bejárati ajtó be csapódik (?!).Mindhárman az ajtó felé kapjuk tekintetüket, Harry dühös tekintetébe ütköznek.Beljebb lépdel, át a nappali és az előszobát el választó boltív alatt.Felém közeledik, kézfejei ökölbe szorulva lógnak teste mellett.A levegőben hirtelen tapintani lehet a feszültséget, melyet maga
zain <3
Zayn Malik
Harry áraszt.Meg áll a kannapé mellett, engem figyel.
-Beszédem van veled,Zayn. -mondja lassan, hangjából ítélve nincs túl jó kedvében.Ami, lehetséges hogy miattam van.Állóm tüzes tekintetét.
-Mondjad haver. -veszem fél várról a dolgot.Mondjuk, más hogyan nem is tudnám venni.Hisz, azt se tudom hogy -most- miért utál engem.
-Miért zaklatod a lányom? -kérdezi össze zárt fogai mögül.Fel állok, így vele egy magasságba kerülök.Szemeivel követi minden egyes mozdulatomat, mintha bármit tudnék ártani Neki, és a lányának. Buta kölyök... 
-Harry, valamit nagyon félre értesz. -mondom szemébe nézve.Folytatnám, de ő ezt meg teszi helyettem.
-Félre értek? - meglepetten néz rám,egy pillanatig nevet majd arc vonásai komollyá  válnak- Figyelmeztetlek, ha nem hagyod békén a lányomat...Ki csinállak Zayn. -hangja rekedten cseng fülemben, miután távolodó alakját figyelem.
-Nem tehetsz semmit se a barátságunk ellen,nőj fel Harry.Darcy-val csak barátok vagyunk. -kiáltom utána, meg áll egy pillanatra majd meg fordul.S már most tudom hiba volt az előző mondatom.Vissza sétál hozzám, ám ekkor Niall föl pattan a fotelból és kettőnk közé áll.Testem meg feszül övével együtt, szemei szikrákat szórnak.Nem fogok meg futamodni, csak azért mert be beszéli magának azt hogy a lányát akarom.Nem hagyom, hogy ebben a hittben legyen, és hogy ezért veszekedjünk.
-Harry, -hallom meg magam mögül Liam hangját.A kettőnk közt álló szőkeség kis távolságot tart a Göndör és köztem.Liam a banda egyetlen egy értelmes tagja is hozzánk sétál.Kezét Harry vállára rakja.
-Harry, nyugodj le.Zayn tudja hogy a lányod tabu. -mondja neki, mire  ő ki fújja bent tartott levegőjét. -Mindannyian tudjuk hogy nem lehet, és különben is, veled egy idősek vagyunk.Hogy a picsában kezdene ki a kislányoddal? -nevet Liam, ezzel kicsit oldja a hangulatot.Izmaim el ernyednek, hátrébb lépek egyet.Harry még mindig engem figyel, ahogyan én is őt.
-Ajánlom hogy így legyen, Liam. -az említettre néz, majd rám.Szemében a düh, a harag, és a csalódottság csillog.Meg fordul tengelye körül, és el hagyja a házamat.A bejárató ajtóm be csapódik, Niall vissza ül a helyére.Liam a fejéhez kapva lélegez nagyokat, én pedig nyugodtan állok, mintha mi sem történt volna.
-Ez volt az első, és az utolsó hogy falaztam neked! Értetted Zayn?!-mondja szemembe nézve Liam.Máris lelkiismeret furdalása van? Vigyorogva sétálok át a konyhába és iszok meg egy pohár martini-t.  Barna hajú barátom idegesen túr bele a hajába.Nem értem miért az, hisz csak kicsit hazudott Hazza-nak.Abban igaza van, hogy túl idős vagyok hozzá.De, ha tudná hogy a Darcy kezd ki velem meg változna a véleménye, s nem velem hanem a lányával kiabálna.
-Hey, skacok. -lépkedek vissza a kannapéhoz- El megyünk bulizni? -vigyorgok Niall-re, ő is el mosolyodik.Tehát benne van, Liam-re pillantok.
-Miben sántikálsz Zayn? -kérdezi karba font kezekkel, ennyire át látható lennék? Fejem ingatom, miközben ördögi mosolyom egyre szélesebb és szélesebb lesz.
-Egy óra múlva találkozzunk, a High street-i Night Club-ban. -mosolygom majd el indulok az emeletre.Ha jól tudom olyan, egy óra körül járhat az idő.És mire egy lány, bocsánat nő el készül be esteledik.Fel érve a hálómba az ágyamra esek, elő veszem telefonom.S azt kezdem el nyomkodni, ujjaim automatikusan a névjegyzékre tapadnak, majd a már ismerős nevet keresik.Ujjperem az "új üzenet"-re nyomom, miután ki választottam a személyt.

" Hiányzol... :/ Zxx" 

El küldöm az üzenetet, bár már tudom nem válaszol rá.Úgy ahogyan az előző tízre se.De, álljunk csak meg.Miért érzem magam ennyire le törtnek?Egy kislány miatt? Ez nevetséges, nevetségesen érzem magam.Olyan, furcsa ez.Több mint egy hónapja csinálom ezt, vagy inkább Ő csinálja velem?
Őszintén, nem tudom.De, kezdem úgy érezni magam mint egy; fiatal tinédzser.




4 megjegyzés: